Fevik Bilverksted holder til mellom Arendal og Grimstad like ved Fevik Esso tlf 37047108 


Vi har knallgode tilbud på sommer- og vinterdekk!

dekk

Be om tilbud du også....


Fevik bilverksted ligger sentralt til med kort avstand til både Grimstad og Arendal. Ønsker du å levere bilen kvelden før du har bestillt time så avtaler vi det. Vi er også fleksible når det gjelder henting av bilen etter at vi har reparert den på verkstedet.

Fevik bilverksted startet opp i 1947 og har fulgt bilenens utvikling fra de enkle motorene som kunne fikses med skrutrekker og skiftnøkkel til dagens krav hvor vi bruker PC med avansert programvare som finner feilen. Fevik Bilverksted har fulgt med i utviklingen og alle våre ansatte har fagbrev. 

Hvert år blir vi kontrollert av myndighetene når det gjelder utstyr og at HMS papirene er i orden. Dette borger for at du skal være trygg når du bruker Fevik Bilverksted til å reparere din bil.

Vi er stolte av våre dyktige medarbeidere som holder seg oppdatert når det gjelder teknologi, lover og regler.


Fevik Bilverksted kjøper alle delene hos BilXtra, det gir deg en ekstra trygghet og du får 12 måneders mobilitetsgarranti med på kjøpet.

Garanti!

Det er 5 års garanti på arbeid og bildeler! BilXtra verksted, har som første verkstedkjede i Norge, innført 5 års garanti på alle bildeler som inngår ved reparasjon og servicearbeid hos våre bilverksteder. Ordningen forutsetter at bildelene er montert hos BilXtra verksted. Garantien gjelder fabrikasjons- og materialfeil, og begrenses oppad til 5 år/100.000 km. Normal slitasje dekkes ikke. Garantien forutsetter at bilen har fulgt bilfabrikantens service- og vedlikeholdsprogram hos BilXtra eller hos andre offentlig godkjente bilverksteder.

Mobilitetsgaranti

Når du bestiller service hos BilXtra er det inkludert 12 måneders mobilitetsgaranti. Med BilXtra Mobilitetsgaranti får du hjelp uansett tid og sted i hele Norden i et helt år. Når du tar en ny service hos BilXtra, blir garantien fornyet med 12 måneder. Vi utfører vedlikehold, service og reparasjoner på alle bilmerker, samt PKK (EU-kontroll).

Du er velkommen til Fevik Bilverksted med din bil når du trenger en service, reparasjon, oljeskift eller en EU-kontroll.

Til Fevik Bilverksted er det kort avstand fra Grimstad - Arendal og Froland. Du er alltid velkommen innom til en bilprat.

Fevik Bilverksted

Åpningstider Mandag - Fredag 08.00 - 16.00
Telefon 37047108Vårt verksted utfører disse tjenestene

 • På Fevik får du reparert din bil
 • EU-kontroll på alle bilmerker
 • Vi tar service på bilen din
 • Vi retter opp din bil ved skade
 • Billakkering i egen lakeringsboks
 • Trenger du oljeskift? Det fikser vi.
 • Bytter av dekk, raskt og effektivt
 • Vi er godkjent og autorisert bilverksted
 • Sjekk våre kampanjer klikk her.....Kontakt oss på mail eller telefon 37047108

 • Timebestilling Fevik Bilverksted
 • (?)